Bipa katalog Novi Marof

Bipa katalog Novi Marof

Bipa katalog Novi Marof

Bipa katalog Novi Marof vrijedi od 16.10. do 25.10.2023.

Novi Bipa katalog donosi: 25 posto poputa na odabrane Violeta proizvode za bebe, 30 posto popusta na odabrane Afrodita proizvode za njegu lica, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 16.listopada do 25.listopada 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 25 posto poputa na odabrane Violeta proizvode za bebe, 30 posto popusta na odabrane Libresse proizvode za žensku higijenu, 20 posto popusta na odabrane Nutrigold proizvode, 30 posto popusta na odabrane L’oreal proizvode, 25 posto popusta na odabrane Nivea Cellular proizvode za njegu lica.

30 posto popusta na odabrane Afrodita proizvode za njegu lica, 30 posto popusta na odabrane Dove proizvode, 25 posto popsuta na odabrane Signal proizcvode, 30 posto popusta na odabrane Syoss proizvode, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 16.listopada do 25.listopada 2023.godine u novootvorenom Bipa centru u Novom Marofu.