Bipa katalog Kupaći kostimi

Bipa katalog Kupaći kostimi

Bipa katalog Kupaći kostimi 2015

Bipa katalog Kupaći kostimi vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Bipa katalog – Posebno izdanje s pregledom Bipa kolekcije kupaćih kostima za sezonu Ljeto 2015 – prelisatajte katalog, upoznajte se s ponudom i nabavite  moderni kupaći kostim po povoljnoj cijeni.

Uz već poznatu dobru ponudu kozmetike Bipa Vam i ovo ljeto nudi veliki izbor kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu i bazen. Jednodijelni ili dvodijelni, klasični, retro ili supermoderni – odaberite svoj model na stranicama novog Bipa kataloga kupaćih kostima.

U Bipa trgovinama  ovog ljeta uz hrpu kozmetičkih proizvoda, pronaći ćete i novu liniju kupaćih kostima brenda p2. Nova  generacija  trendy kupaćih kostima, ekskluzivno dostupnih samo u Bipa trgovinama, odlikuje se jednostavnošću krojeva i živim ljetnim bojama kupaćih kostima u jednodijelnim i dvodijelnim varijantama.

Kombinirajte kupaći kostim s odgovarajućom bojom laka za nokte i make upom te odaberite kozmetiku za zaštitu pri sunčanju sve na jednom mjestu. U ovom Bipa katalogu provjerite ponudu kupaćih kostima, a za sve ostale Bipa ponude zavirite u našu rubriku Bipa katalog i upoznajte se s cjekokupnom Bipa ponudomi iskoristite Bipa akcije.

Za još više izbora kupaćih kostima i modnih dodataka za plažu, kao i ostalog ljetnog asortimana zavirite u našu rubriku Ljeto 2015. i prelistajte još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Bipa katalog Kupaći kostimi vrijedi do prodaje zaliha.