Bipa katalog Horvaćanska

Bipa katalog Horvaćanska

Bipa katalog Horvaćanska

Bipa katalog Horvaćanska vrijedi od 20.04. do 23.04.2023.

Novi Bipa katalog donosi: 30 posto popusta na odabrane Garnier proizvode, 30 posto popusta na odabrane Maybelline proizvode dekorativne kozmetike, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 20.travnja do 23.travnja 2023.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 30 posto popusta na odabrane Garnier proizvode, 25 posto popusta na odabrane Olival proizvode, 30 posto popusta na odabrane Libresse dnevne i higijenske uloške, 30 posto popusta na odabrane Elseve, Excellence i L’Oreal proizvode za njegu lica, 35 posto popusta na odabrane Nivea Celullar proizvode za njegu lica, 15 posto popusta na odabrane Violeta pelene i vlažne maramice za bebe.

30 posto popusta na odabrane Maybelline proizvode dekorativne kozmetike, 30 posto popusta na odabrane Nivea proizvode za njegu tijela, 30 posto popusta na odabrane Wilkinson proizvode, 30 posto popusta na odabrane Ariel i Lenor proizvode za pranje rublja, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 20.travnja do 23.travnja 2023.godine.