Bipa katalog Dubrava

Bipa katalog Dubrava

Bipa katalog Dubrava

Bipa katalog Dubrava vrijedi od 30.03.2023. do prodaje zaliha.

Novi Bipa katalog donosi: 25 posto popusta na odabrane L’Adria proizvode za njegu lica, 25 posto popusta na odabrane Elseve proizvode, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 30.ožujka 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 25 posto popusta na odabrane L’Adria proizvode za njegu lica, 30 posto popusta na odabrane Garnier proizvode za njegu lica, 30 posto popusta na odabrane Maybelline proizvode dekorativne kozmetike, 30 posto popusta na odabrane Zewa toaletne papire, papirnate ručnike, papirnate maramice i salvete.

25 posto popusta na odabrane Elseve proizvode, 35 posto popusta na odabrane persil i Somat proizvode, 25 posto popusta na odabrane Violeta pelene i vlažne maramice, Nivea deo sprej/stick/roll on, razne vrste, 150/50/40ml, na popustu od 30 posto za samo 3.24 eura, Always Platinum higijenski ulošci, odabrane vrste, za samo 2.75 eura, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 30.ožujka 2023.godine do prodaje zaliha.