Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 23.04. do 29.04.2020.

Novi Bipa katalog donosi: 25 posto popusta na sve Schwarzkopf proizvode, 20 posto popusta na sve Old Spice proizvode, 25 posto popusta na svu Becutan kozmetiku za bebe i deterdžente za rublje, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 23.travnja do 29.travnja 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 25 posto popusta na sve Schwarzkopf proizvode, 25 posto popusta na sve Syoss proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose, 40 posto popusta na sve Fa proizvode, 25 posto popusta na sva Nivea mlijeka za tijelo, 25 posto popusta na sve Lacalut proizvode za zubnu njegu.

20 posto popusta na sve Old Spice proizvode, 25 posto popusta na sve Olival proizvode, 20 posto popusta na sve Libresse dnevne i higijenske uloške i tampone, 35 posto popusta na sve Wilkinson proizvode za brijanje, 20 posto popusta na sve Libresse dnevne i higijenske uloške i tampone, 30 posto popusta na sve Frutek proizvode za djecu, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 25 posto popusta na svu Becutan kozmetiku za bebe i deterdžente za rublje, 30 posto popusta na sve Pampers pelene gaćice za bebe, 20 posto popusta na sva Bref sredstva za čišćenje i osvježavajuće wc školjke, 30 posto popusta na sve Ariel deterdžente za pranje rublja, i razne druge Bipa akcije kozmeike.

S akcijske ponude novi Bipa katalog preporuča i: 40 posto popusta na sve Perwoll specijalne deterdžente za pranje rublja, 30 posto popusta na sve Jar proizvode za ručno i strojno pranje posuđa, 40 posto popusta na sve Silan omekšivače za pranje rublja, 25 posto popusta na sve Arf proizvode za čišćenje, 30 posto popusta na sve Glade osvježivače prostora i svijeće.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 23.travnja do 29.travnja 2020.godine.