Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 16.04. do 29.04.2020.

Novi Bipa katalog donosi: 25 posto popusta na Schwarzkop proizvode, 30 posto popusta na sve Colgate proizvodeza zubnu njegu, 30 posto popusta na sve Ariel deterdžente za pranje rublja, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 16.travnja do 29.travnja 2020.godine.

U novom Bipa katalogu potražite: 25 posto popusta na Schwarzkop proizvode, 35 posto popusta na sve Nature Box proizvode za njegu kose, 25 posto popusta na sve Syoss proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose, 40 posto popusta na sve Fa proizvode, 25 posto popusta na Nivea mlijeka zatijelo, 25 posto popusta na sve Lacalut proizvode za zubnu njegu.

30 posto popusta na sve Colgate proizvodeza zubnu njegu, 20 posto popusta na sve Old Spice proizvode, 25 posto popusta na sve Olival proizvode, 20 posto popusta na sve Libresse dnevne i higijenske uloške i tamone, 20 posto popusta na sva bref sredstva za čišćenje i osvježivače wc školjke, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 30 posto popusta na sve Ariel deterdžente za pranje rublja, 40 posto popusta na sve Perwoll deterdžent za pranje rublja, 30 posto popusta na sve Jar proizvode za ručno i strojno pranje posuđa, 40 posto Silan omekšivače za pranje rublja, 25 posto popusta na sve Arf proizvode za čišćenje, i razne druge Bipa akcije kozmetike.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 16.travnja do 29.travnja 2020.godine.