Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 06.08. do 19.08.2020.

Novi Bipa katalog donosi: 25 posto popusta na sve Neutrogena proizvode, 35 posto popusta na sve Čupko proizvode, 30 posto popusta na sve Persil proizvode za pranje rublja, 25 posto popusta na sve Autan proizvode, i ostale Bipa akcije. Ponude vrijede u periodu od 06.kolovoza do 19.kolovoza 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Bipa katalogu potražite: 25 posto popusta na sve Neutrogena proizvode, 30 posto popusta na sve Dove proizvode, 35 posto popusta na sve Scholl proizvode, 25 posto popusta na sve Nivea gelove za tuširanje, 25 posto popusta na sve Nivea proizvode za sunčanje, 15 posto popusta na sve Parodontax proizvode, 35 posto popusta na sve Aussie proizvode.

35 posto popusta na sve Čupko proizvode, 30 posto popusta na sve Andmetics proizvode, 25 posto popusta na sve Cleopatra proizvode, 20 posto popusta na sve Nestle zamjenska mlijeka i deserte za bebe, 25 posto popusta na sve Violeta pelene i vlažne maramice za bebe, 30 posto popusta na sve Violeta higijenske uloške, također se nalaze u novom Bipa katalogu.

Novi Bipa katalog izdvaja i: 30 posto popusta na sve Persil proizvode za pranje rublja, 25 posto popusta na sve Ornel omekšivače za rublje, 25 posto popusta na sve Nila specijalne deterdžent za pranje rublja, 40 posto popusta na sve Jar deterdžente za strojno pranje posuđa, 25 posto popusta na sve Sanytol proizvode za čišćenje i dezinfekciju kućanstva, i razne druge Bipa akcije kozmetike.

S akcijske ponude, novi Bipa katalog preporuča i: 25 posto popusta na sve Autan proizvode, 25 posto popusta na sva Bref sredstva za čišćenje i osvježivače wc školjke, 40 posto popusta na sve Perfex proizvode za čišćenje, 30 posto popusta na Sanitar sredstva za čišćenje, 30 posto popusta na sve Paloma maramice, salvete, kuhinjske ručnike i toaletni papir.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od 06.kolovoza do 19.kolovoza 2020.godine.