Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 05.07. do 19.07.2018.

Novi Bipa katalog donosi: 30 posto popusta na sve Max Factor proizvode, 30 posto popusta na sve Bvlgari mirise, 30 posto popusta na sve Ambre Solaire proizvode za sunčanje, 30 posto na sve Nivea Sun proizvode za sunčanje i mnoge drug Bipa akcije, uz super popuste na top brandove; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude iz kataloga vrijede od 5. do 19. srpnja 2018. godine.

Iz Bipa kataloga izdvajamo: 30 posto popusta na sve Bvlgari mirise, 30 posto na Campbell mirise, 30 posto na sve Hugo Boss mirise, 30 posto na sve Garnier proizvode za njegu lica, 30 posto na sve Botanic Therapy proizvode za njegu kose, 25 posto na sve Palette proizvode za kosu, 25 posto na sve Aussie proizvode, 25 posto popusta na sve Fa dezodoranse, gelove za tuširanje, kupke i tekuće sapune, 30 post ona Le Petit Marseillais.

30 posto popusta na sve Ambre Solaire proizvode za sunčanje, 30 posto na sve Nivea Sun proizvode za sunčanje, 25 posto na Nivea dezodoranse 25 posto na Čupko proizvode za depilaciju, 25 posto na Wilkinson proizvode, 30 posto na sve Vademecum proizvode za zubnu njegu, 25 psot ona L’Oreal Men Expert dezodoranse, 25 posto na ssve violeta pelene i vlažne maramice za djecu također su  u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja i 40 posto popusta na sva Finish sredstva za strojno pranje posuđa, 30 posto na sve Glade osvježivače prostora i svijeće, 30 posto na sve Likvi deterdžente za ručno pranje posuđa, 30 posno na Nila tekuće deterdžente razne vrste. 30 posto na sve silan omekšivače za rublje, 25 posot na sve Ariel deterdžente za pranje rublja i još više Bipa akcija.

Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve Bipa akcije. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike  Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi u Bipa trgovinama od od 5. do 19. srpnja 2018. godine.