Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 28.09. do 12.10.2017.

Novi Bipa katalog – odlični popusti i pokloni uz deseti rođendan Bipe -Bipa slavi 10 godina uz velike popuste na top brandove – prelistajte katalog, provjerite sve popuste dekorativne kozmetike i mirisa, higijenskih sredstava, zdrave hrane i još više Bipa asortimana. Ponude iz kataloga vrijede o 28. rujna do 12. listopada 2017. godine.

U novom Bipa katalogu potražite:  25 posto popusta na sve proizvode za njegu lica Nivea  i poklon uz kupljenu Nivea kremu za lice ili serum, gratis micelarna voda 200 ml  30 posto popusta na sve Moschino mirise, 30 posto na sve Hugo Boss mirise, 30 posto na L’Oreal proizvode dekorativne kozmetike.

30 posto popusta na sve Keune proizvode za njegu i oblikovanje kose, 30 posto na sve Fructis proizvode za njegu kose, 26 posto popusta na odabrane Garnier boje za kosu, na Niva proizvode za oblikovanje kose, na Le Petit Marseillais proizvode za kosu, 35 posto popusta na Palmolive gel za tuširanje maslina, a akcija „Uzmi 3 plati 2“ za sve Mixa proizvode također su u Bipa katalog ponudi.

Novi Bipa katalog izdvaja i  30 posto popusta na sve Aquafresh proizvode za zubnu njegu, 30 posto na sve Garnier dezodoranse, na sve Old Spice proizvode, na sve Gillette proizvode za brijanje, na sve Persil deterdžente za pranje rublja i Silan omekšivače za rublje,
25 posto popusta na sve Rekord proizvode za čišćenje, 22 posto popusta na  Sanytol sredstvo za čišćenje, 23 posto na Blista vlažne maramice za čišćenje, 20 posto na Pedigre suhu hranu za pse, dječje Frutek kašice u akciji 21+1 gratis za 13,00 umjesto  19,50 kuna.

Prelistajte katalog i provjerite sve Bipa akcije poznatih brandova. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi od  28. rujna do 12. listopada 2017. godine.