Bipa katalog 1+1 gratis

Bipa katalog 1+1 gratis

Bipa katalog 1+1 gratis vrijedi od 21.10. do 27.10.2013.

Bipa katalog 1+1 – akcijska ponuda s odjela parfema, make upa, sredstava za osobnu higijenu i higijenskih potrepština za održavanje čistoće doma i rublja, pogledajte letak u prilogu i saznajte sve odlične prilike za uštedu u Bipa specijaliziranim trgovinama ovoga tjedna. Ponuda je aktualna od 21.  do 27. listopada 2013. godine.

Beyonce Pulse NY i Beyonce Pulse 73 ml deo natural spray, David Beckham, Halle Berry Reveal i Halle Berry Passiion – sve su to artikli koje Vam Bipa katalog predstavlja u ovoj odličnoj 1+1 akcijskoj ponudi.

Na istoj ponudi kupujte i Kalodont paste za zube, Rexoana dezodornse, Gliss Kur šampone te Radox tekuće sapune. Pogledajte cijeli Bipa katalog za kompletnu ponudu.

1+1 Persil deterdženti razni, Bref osvježivači toaleta, Likvi sredstva za ručno pranje posuđa,  Paloma toaletni papir – još su neke od ponuda u sklopu ove odlične Bipa akcije koje možete vidjeti na stranicama novog Bipa katalog izdanja.

Za sve 1+1 ponude i detalje o  cijenama prelistajte Bipa katalog 1+1, a za sve ostale aktualne ponude ovog prodajnog lanca kozmetike i drogerijskog asortimana zavirite u našu rubriku  Bipa katalog i odaberite neki od važećih kataloga.

Želite li još više dobrih ponuda sličnog asortimana, pogledajte i ostale objave u našoj rubrici Kozmetika.

Bipa katalog 1+1 gratis vrijedi