Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog

Bipa katalog vrijedi od 16.03. do 01.04.2017.

Novi Bipa katalog – vjesnici proljeća za još ljepše prve proljetne dane – popusti na dekorativnu kozmetiku najpoznatijih brandova, mirise, higijenske proizvode i još puno dobrih Bipa akcija; prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom koja u Bipa trgovinama vrijedi od 16. ožujka do 1. travnja 2017. godine.

U novrom Bipa katalog izdanju potražite: 33 posto na Eveline SOS Lash Booster, 25 posto na Max Factor Facefinity 3u1 tekui puder, 24 posto na Max Factor Creme Puf puder u kamenu, 25 posto na pourjois rumenilo, 27 posto na Maybelline The nudes paletu sjenila, 30 posto na L’Oreal Matte paletu.

30 posto popusta na L’Oreal Cushion, 30 posto na Maybelline Fit me tekući puder, 26 posto popusta na Look By Bipa peling pad, 20 posto naLok By Bipa četkicu za rumenilo, 26 postBy na sve Look By Bipa i IQ Cosmetics pudere za lice, 22 posto popusta na Bourjois Volume Glamour push up maskaru također su u ponudi novog Bipa katalog izdanja.

Prelistajte katalog i provjerite sve Bipa akcije poznatih brandova. Pratite redovito našu rubriku  Bipa katalog, saznajte na vrijeme za nove Bipa akcije i štedite pri kupnji. Za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz rubrike Kozmetika.

Novi Bipa katalog vrijedi  od 16. ožujka do 1. travnja 2017. godine.