Billa katalog

Billa katalog

Billa katalog škola

Billa katalog škola traje do 16.9.2012. godine

Billa katalog za školu donosi vam akciju na školske potrepštine i potrošni školski pribor sve do sredine rujna kada ćete znati i u stvarnosti ukoliko ste još nešto zaboravili nabaviti za ovu školsku godinu, a vašem veselom školarcu ili školarki može zatrebati za uspješno praćenje škole ili za obavljanje redovnih školskih aktivnosti.

Billa se potrudila samo za vas u jedan Billa katalog izdvojiti osnovne proizvode koje treba svatko. Pogledajte Billa ponudu školskih torbe za djevojčice i dječake, pernice, vrećice za papuče 20% niže cijene od redovne, bilježnice A4 formata, čak 40% niže cijene, bilježnice i A5 formata (male), 30% niže cijene za samo 1.99kn, naljepnice i folije za omatanje knjiga, drvene boje i flomastere, olovke, kemijske i korektore, te dječje čizme, kišobrane i ponešto proizvoda koji vašim školarcima mogu zatrebati na putu do škole.

Billa katalog škola završava s djeci omiljenim slatkim i slanim proizvodima, osvježavajućim pićima i sl., artiklima široke potrošnje.

Imate li i vi školarca u kući i u potrazi ste za sličnim proizvodima, zavirite zajedno s njom ili s njim, ili s njima u ovaj Billa katalog, sigurno ćete naći nešto što će vas zainteresirati.

Billa radno vrijeme

Odlučite li posjetiti Billa trgovine možda će vas zanimati radno vrijeme, donosimo u nastavku: Billa radno vrijeme

Želite li pogledati i ostale akcijske ponude iz Bille, za zadnje Billa kataloge sljedite ovaj link: Billa katalog

Billa katalog pogledajte u video obliku:

Uživajte u ovoj Billa katalog ponudi za školu!