Billa katalog

Billa katalog 6

Billa katalog za lipanj 2012

Billa katalog ponuda traje u periodu od 20.06. do 26.06.2012 godine

U ovoj Billa katalog akcijskoj ponudi za lipanj 2012 možete pronaći povoljne cijene prehrambenih namirnica uz jedan zanimljiv dodatak, a to je naime sve što kupite u ovoj Billa katalog akciji možete osvojiti!

Billa je za vas pripremila novu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijednost vaše košarice. Svaki dan čak 100 sretnika će otići kući s Billa namirnicama koje će na blagajni slučajnim izborom dobiti, a Billa napominje kako što veći sadržaj košarice bude veće su vam šanse za osvojite ovu odličnu nagradu.

Billa nagrađuje svoje vjerne kupce, a ukupni fond nagradne igre je čak tri tisuće besplatnih košarica u periodu od 13. lipnja do 12. srpnja.

Kod ove nagradne igre ograničenja nema, svi mogu biti dobitnici uz malo sreće, a puni naziv nagradne igre je: “U Billi kolica pupna za 0 kuna”.

Osim što možete osvojiti sve što kupite ovaj Billa katalog nudi vam i uvijek sviježe i povoljno meso, pekarske, mlječne i smrznute proizvode, kao i standardne kućne potrepštine i cvijeće i sve za vaše ljubimce.

Izdvajamo: 20% dodanog popusta na već snižene artikle i za nezaposlene i umirovljenike Billa je pripremila specijalan popust od 10% na ‘sve’ artikle, ali samo srijedom.

Ovu Billa katalog akciju vrijedi pogledati, jer Billa se zaista potrudila odličnom ponudom i atraktivnim artiklima uz brojne dodatne pogodnosti zaokupiti vašu pažnju.

Našu su uspijeli, a vašu?!

Ostale Billa kataloge možete pogledati ovdje: Billa katalog