Billa katalog

Billa katalog

Billa katalog senzacionalna ušteda

Billa katalog traje od 08.08. do 14.08. 2012

Stigao nam je novi Billa katalog “Senzacionalna ušteda” u kojem u periodu od danas tj. 08.08. pa sve do idućeg utorka ili 14.08. u svim Billa trgovinama možete pronaći akcijske cijene prehrane i proizvoda za domaćinstvo koje u pravilu svi svakodnevno koristimo.

Billa aktualni katalog sadrži svježe meso, voće, osvježavajuća pića i sl., standardna akcijska ponuda iz Bille po nekim je proizvodima još povoljnija, tako grožđe u Billa trgovinama ovaj tjedan ima 45% nižu cijenu, Omiljeni Ledo Quattro sladoled po ekskluzivnoj cijeni dostupan je svim Billa klub članovima itd. sve u svemu ovisno o vašim željama i potrebama.

Billa se potrudila u ovom Billa katalogu osigurati vam široku i raznovrsnu ponudu kvalitetnih prehrambenih namirnica raznih proizvođača i cijena uz pogodnosti pri kupnji kao: 20% na već snižene proizvode i 10% za umirovljenike i nezaposlene (pogledajte na poleđini kataloga uvjete za ostvarivanje ovih pogodnosti).

Od ostalih zanimljivosti ovog Billa kataloga, za napomenuti je i 20% popusta na sve vode. Ova Billa akcija vrijedi samo 10. kolovoza ili petak, ako pijete flaširanu vodu, svakako provjerite ovu Billa ponudu.

Na poleđini Billa kataloga također obratite pozornost na Billa kupon kojim možete kupiti Vindi sok jabuka od 1l za samo 4.69kn što je 50% niža cijena od redovne.

Pregledajte Billa katalog i uživajte u ovoj tjednoj ponudi iz Bille.

Ostale Billa kataloge možete prelistati ovdje: Billa katalog

Billa katalog pogledajte u video obliku: