Billa katalog

Billa katalog

Billa katalog “Za mene najbolje”

Billa katalog vrijedi od 01.08. do 07.08. 2012 godine

Billa katalog “Za mene najbolje” donosi vam akcijske cijene prehrambenih namirnica dostupnih u svim Billa trgovinama u periodu od 1. kolovoza do 7. kolovoza 2012 godine.

Svježe povrće, svježe meso, sirevi, mliječni proizvodi, sokovi i ostalo sniženo je između 15% i 41%. Paprika Babura od kilograma u ovom Billa katalogu koštati će vas samo 5.99kn, od četvrtka 2. kolovoza svježi krastavci, kilogram 4.99kn.

Od voća na akciji u ovom Billa katalogu su: dinje uz uštedu od 41%, kruške, ušteda 29%, kupina 42% ušteda, Ananas (od 2. kolovoza do isteka zaliha).

3. kolovoza dodatno je snižena tjestenina, i to za 20%, dok od zanimljivijih proizvoda na Billa akciji izdvajamo još i vina mjeseca kolovoza uz uštedu od 30%, ekskluzivnu ponudu sirupa od litre, raznih okusa, cijene 13.99kn, te Rio Mare ponudu Insalatissime po cijeni od 15.99n.

Billa katalog ponovo sadrži mnoštvo odličnih proizvoda, uz neke artikle samo dostupne u Billa trgovinama, najbolje da sami prelistate ovaj Billa katalog i pogledate što su vam zanimljivo ovaj put pripremili.

Ne zaboravite!
Novi Billa supermarket prošli tjedan otvoren je u Poreču, akcijske proizvode iz aktualnog Billa kataloga također potražite tamo, na adresi Rade Končara 1a.

Omiljene i slasne proizvode možete plaćati svim vrstama plaćanja, karticama i do 6 rata.

Nezaposleni i umirovljenici, popust od 10% za vas svake srijede do 14h se nastavlja, iskoristite svoj status za dodatnu uštedu, sigurni smo da će ova pogodnost odlično doći.

Tražite li ostale Billa kataloge, kliknite na link u nastavku: Billa katalog