Bershka katalog

Bershka katalog

Bershka katalog

Bershka katalog proljeće 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Bershka katalog predstavlja Vam najbolje od nove Bershka kolekcije za sezonu projeljeće / ljeto 2014. godine. Nova ženska i muška Bershka kolekcija oduševit će sve poklonike ovog modnog branda specijaliziranog za mlade i sve one koji se tako osjećaju. Bershka katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.

Ženska i muška casual odjeća, obuća, šalovi, marame, naočale, torbe, nakit i drugi modni detalji, najnoviji modni trendovi uz prepoznatljivi Bershka stil – kratak je opis najnovijeg Bershka katalog izdanja. Prelistajte novi Bershka katalog i odaberite svoju kombinaciju u kojoj ćete zablistati ovoga proljeća.

Kombinacije trapera i mladenačkih majica s natpisima i printovima, vječna crna na svim odjevnim predmetima i romantične bluze sa cvjetnim uzorkom, karirane košulje, lagane proljetne jakne u svim bojama, puloveri s motivima cvijeta, vruće hlaćice i ultrakratke suknjice, klasične T-Shirt majice ili elegantne bluze s prozirnim umetcima – uskladite Bershka modne prijedloge sa svojim stilom i uz poznate povoljne cijene obnovite svoju garderobu ovoga proljeća i ljeta.

Svoj proljetni outfig upotpunite svim potrebnim modnim dodacima; Berska katalog donosi odličnu ponudu modnih torba i ruksaka, kao i laganih šalova i marama i sunčanih naočala. Na stranicma ovog Bershka katalog broja pronaći ćete i ponudu obuće idealnu za kombiniranje uz predložene odjevne kombinacije.

Prelistajte novi Berska katalog, pogledajte sve Bershka prijedloge za tople dane koji stižu i odaberite svoju casual ili nešto formalniju kombinaciju. Pratite Bershka kolekcije na našim stranicama i dalje, a za još više dobrih modnih prijedloga preporučamo Vam i druge kataloge iz naših rubrika Modni katalozi, Odjeća ili Obuća.

Bershka katalog vrijedi sezonski, do isteka zaliha.