Bershka katalog kupaći kostimi

Bershka katalog kupaći kostimi

Bershka katalog kupaći kostimi

Bershka katalog kupaći kostimi vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Bershka katalog – kupaći kostimi – Novi modeli mladenačkih kupaćih kostima raznih krojeva, uz mogućnost kombiniranja različitih topova i donijh dijelova, novi printovi, boje i oblici – pogledajte novu kolekciju kupaćih kostima i pripremite se za nadolazeće ljeto na vrijeme uz novi Bershka katalog. Ponuda je aktualna sve do isteka zaliha.

Svježe boje, moderni printovi, zavodljivi sexy krojevi i – ne manje važno – zaista pristupačne cijene – odlika su kompletne nove Bershka kolekcije kupaćih kostima. Zavirite na stranice novog Bershka katalog izdanja Kupaći kostimi i odaberite model koji najbolje pristaje Vašem stilu i tjelesnoj građi.

Bershka katalog donosi 13 stranica novih modela kupaćih kostima po zaista povoljnim cijenama; bikini topovi za 129,00 , donji dio za 99,00 i trikini za 259,00 kuna. Pogledajte ponudu i odaberite svoj model.

Za nadolazeće ljeto Bershka predlaže jednobojne kupaće kostime u boji mentola, breskve ili klasični crni,  s etno printom, s  motivima tropskog voća i egzotičnog cvijeća, s animalnim printom ili sa stiliziranom US  zastavom, u više različitih krojeva; odaberite donji dio koji se veže mašnama na bokovima ili koji prekriva bokove, gornji dio sa ili bez naramenica ili pak sexy crni trikini s detaljem lanca u zlatnoj boji oko vrata za 259,00 kuna.

Prelistajte novi Bershka katalog i odaberite svoj kupaći kostim za ovo ljeto , ili više njih. Pratite i druge objave u našoj rubrici Bershka katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom modne kuće Bershka za sezonu proljeće/ljeto 2014.

Za još više super ponuda potražite na našim stranicama i druge kataloge iz rubrika Modni katalozi ili Odjeća.

Novi Bershka katalog Kupaći kostimi vrijedi sve do isteka zaliha.