Benetton katalog zima

Benetton katalog zima

Benetton katalog zima 2015

Benetton katalog zima vrijedi sezonski do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog – Zima 2015 – izbor iz nove Benetton kolekcije pletiva za aktualnu sezonu zima 2015 – neodoljivi komadi koji ujedinjuju praktičnost i udobnost s dopadljivim dizajnom, slijedeći svjetski prepoznatljivu tradiciju i stil Beneton pletiva; prelistajte katalog i uvjerite se u izvrsnu ponudu. Katalog vrijedi sezonski do prodaje zaliha.

Vuna je sinonim za toplinu, mekoću i zaštitu u hladnim zimskim danima. Kad je riječ o Benetton modelima ona je i sinonim za beskrajne varijacije boja, pletiva i tehnika. Extra fina merino vuna, kašmir blend, moher s tankim mekanim ili gušćim pletivom. U svijetu beskrajnih mogućnosti iz Benetton kataloga pronađite svoj osobnih stil i uljepšajte si ovu zimu.

Sweateri od merino vune, s alpskim uzorkom, crno-bijele kombinacije ili detalji crvenih i ružičastih tonova, ili geometrijski crno-bijeli uzorci, jednobojni lagani puloveri – neke su od stvari koje ćete pronaći na stranicama novog Benetton kataloga za aktualnu sezonu Zima 2015.

Prelistajte novi Benetton katalog i odaberite svoj topli pleteni Benetton pulover za ovu zimu.  Potražite na našim stranicama i novi Benetton katalog s aktualnom zimskom dječjom kolekcijom. Pratite  Benetton kataloge na našim stranicama, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama Odjeća,  ili  Modni katalozi.

Novi Benetton katalog vrijedi  do sezonski do prodaje zaliha.