Benetton katalog zima

Benetton katalog zima

Benetton katalog zima 2014

Benetton katalog zima 2014 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog – nova kolekcija za sezonu Zima 2014 godine – zavirite na stranice odličnog Benetton kataloga i upoznajte se s novim modelima. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Iz novog Benetton kataloga posebno izdvajamo odlične modele toplih kaputa, ženstvenih  classy suknja, majica za sve prilike,   uskih traperica i drugih jeans komada odjeće.

Muškarci će u novom Benetton katalogu sigurno pronaći   nešto iz bogate loaferice United Colors of Benetton kolekcije koja odiše mladenačkim duhom.

Boje u muškoj kao i ženskoj kolekciji su zagasite ili neutralne a prevladavaju crni komadi u rock i grunge stilu, Military nijanse zelene i sveprisutni tartan uzorak. Benetton katalog nudi i odličan izbor obuće i modnih dodataka od čega izdvajamo gležnjače, te muške  loaferice, kao i glamurozne clutch torbice  te lijepi i praktični šalovi.

Prelistajte cijeli Benetton katalog, upoznajte se s novom zimskom kolekcijom ovog superpopularnog branda i odaberite nešto za sebe.   Pratite Benetton s nama i dalje, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama  Modni kataloziOdjeća i Obuća.

Novi Benetton katalog vrijedi do prodaje zaliha.