Benneton katalog kids

Benneton katalog kids

Benneton katalog kids zima 2014

Benneton katalog kids vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog Kids – nova kolekcija za sezonu zima 2014 – odlični modeli za curice i dečke svih uzrasta; sve za školu, igru i zimovanje na snijegu – prelistajte katalog i upoznajte se s novom Benetton Kids kolekcijom.

Birajući Benetton modele ne odabirete samo izvrstan dizajn i materijale udobne za kožu; u skladu s dugogodišnjom poviješću poštovanja okoliša i sigurnosti potrošača, Benetton Group  dobio Greenpeace-ovo priznanje i daljnju potvrdu vrijednosti svog stalnog angažmana, koji je grupa slijedila posljednjih godina.

Iz novog Benetton kataloga odaberite tople pulovere , majice, tajice, suknje, jakne, blejzere, košulje, hlače i sve ostale komade odjeće, u tipično zimskim neutralnim ali djeci prilagođenim bojama i s veselim motivima.

Prelistajte novi Benetton katalog i odaberite zimsku kombinaciju za svoje klince.  Potražite na našim stranicama i novi Benetton katalog s kolekcijom za odrasle te  katalog donjeg rublja.  Pratite  Benetton kataloge na našim stranicama i   a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama OdjećaObuća  Za djecu.

Novi Benetton katalog vrijedi  do isteka zaliha.