Benetton katalog djeca

Benetton katalog djeca

Benetton katalog Kids ljeto 2014

Benetton katalog Kids ljeto 2014 vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog – Benetton Kids, kolekcija za ljeto 2014. – pogledajte katalog, uživajte u bogatoj ponudi iz nove dječje kolekcije odjeće, dodataka i kupaćih kostima i odaberite nešto za svoje klince. Ponuda vrijedi do prodaje zaliha.

Nova Benetton kolekcija ima odlične nove modele odjeće, modnih dodataka i kupaćih kostima za djecu i bebe: haljinice na bretele s umetcima od čipke u nježnim pastelnim plavim i ružičastim bojama, bijele haljinice, majice na bretele s otiskom, kupaći kostimi za djevojčice i dječake, T-Shirti s velikim izborom različitih otisaka ili natpisa za djevojčice i dječake, u veselim ljetnim bojama, bogata kolekcija T-Shirta za malu djecu i bebe, kratke hlačice s kariranim, cvjetnim ili točkastim uzorkom ili jednobojne, šilterice, traper kombinezoni kratkih hlača, traper kratke hlače, suknje  ili košulje i neodoljivo slatka kolekcija za bebe…

Zavirite na stranice novog Benetton kataloga i odaberite svoju kombinaciju za ovo proljeće. Pratite Benetton s nama i dalje, a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama OdjećaObuća ili  Za djecu.

Novi Benetton katalog vrijedi do isteka zaliha.