Benetton katalog djeca

Benetton katalog djeca

Benetton katalog djeca jesen 2015

Benetton katalog djeca jesen vrijedi do prodaje zaliha.

Novi Benetton katalog Kids – nova kolekcija za sezonu jesen 2015 – odlična ponuda prekrasnih modela jesenske i zimske odjeće, obuće i dodataka za djevojčice i dječake svih uzrasta – prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom.

Ove je jeseni Benetton brand pripremio zaista izvrstan i bogat izbor odjeće za početak nove školske godine, kao i modele za slobodno vrijeme; linija  u pastelnim bojama, s romantičnim cvjetnim uzorcima, točkicama ili jednobojna – kojoj pripadaju i modeli s naslovnice kataloga, metalic umetci srca ili natpisa na liniji u crno-bijelo-sivoj kombinaciji, modro i ružičasto, živahni uzorci, otisci i natpisi – nova Benetton Kids kolekcija oduševit će Vas i Vaše klince podjednako.

Topli puloveri, proštepane jakne jednobojne ili sa cvjetnim uzorkom, proštepani kaputi, traperice, udobne  tajice, sportske majice s kapuljačama, topli šalovi i marame, prekrasne gležnjače – sve to pronaći ćete na stranicama ovog Benetton kataloga.

Prelistajte novi Benetton katalog i odaberite nešto za svoje klince. Potražite na našim stranicama i novi Benetton katalog s jesenskom kolekcijom za odrasle. Pratite  Benetton kataloge na našim stranicama i   a još više dobrih modnih prijedloga potražite u našim rubrikama OdjećaObuća  Za djecu.

Novi Benetton katalog vrijedi  do isteka zaliha.