Baumax kupaonice

Baumax kupaonice

Baumax katalog kupaonica

Baumax katalog kupaonica vrijedi za 2012/2013

Baumax  je u svom novom katalogu predstavio kupaonice iz snova. Zaista, ova prekrasna djela modernog dizajna u Baumax prodavaonicama pristaju u svaku kuću i čine svaku kupaonicu posebnim prostorom u kojem boravimo svakog dana.

Baumax  je u svoju ponudu stavio niz proizvoda, od sitnica poput slavina za vodu i tuševa pa sve do prekrasno dizajniranih kada i umivaonika.

Baumax  je u ponudu uključio i tuš kabine koje odišu jednostavnošću, a uklapaju se i u kupaonice koje se djelomično renoviraju jer na ni na koji način, osim pozitivan, ne interveniraju u postojeći stil i dizajn.

Baumax  je na stranicama svog kataloga donio i nekoliko prostornih rješenja za male kupaonice, ali i stilove koji su moderni 2012. godine, a najavljuju se kao i hit stilovi za 2013. godinu.

Moderne kupaonice, sudeći prema katalogu, odišu neutralnim bojama koje su uvijek u trendu dok se detalji ili pojedini dijelovi poput slobodnih zidova i sitnica u kupaonici preporučuju u sladolednim bojama – ružičaste, ljubičaste i pistacchio zelene, potvrđuje i Baumax.

Koji još trendovi su trenutačno aktualni, provjerite u Baumax katalogu, a što nude drugi prodavači osim Baumaxa pogledajte u rubriku “Namještaj“.