Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog vrtni namještaj vrijedi za 2013 godinu

Baumax katalog vrtni namještaj 2013. – novi Baumax katalog specijalno izdanje –Vrtni namještaj. Pune 24 stranice vrtnog namještaja, opreme, alata i apsolutno svega što je potrebno za savršen užitak u vrtnom ambijentu, i sve to po povoljnim cijenama: vrtne garniture već od 739,00 kuna, paviljoni već od 569,00, drvene podne ploče sa superjednostavnim sistemom sklapanja već od 24,99 kune po komadu,  veliki bazen obiteljski već od 479,00  i još mnogo povoljne ponude, samo u novom Baumax katalog izdanju.

 

 

Stigao je novi Baumax katalog s bogatom ponudom artikala iz kategorija vrtnog namještaja, vrtnog alata i mehanizacije, dječjih igračaka za igru i zabavu na otvorenom, opreme za roštiljanje, vrtnih podnih obloga, alata i oruđa te posebno dobrom ponudom vrtnog i balkonskog bilja. Naravno, Baumax katalog  predstavlja Vam izdvojenu ponudu sa najpovoljnijom cijenom za artikle iz navedenih kategorija. Pogledajte novi Baumax katalog i uvjerite se i sami u odličnu i povoljnu ponudu.

 

Surfinia za 14,99 kuna, Pelargonija u jednakom lončiću za samo 12,99, Dalia 17,99 te jednogodišnje biljke samo 3,99, sve biljke  u lončiću promjera 12 cm samo su dio odlične ponude vrtnog i balkonskog bilja. Baumax katalog nudi ponešto i za praktičniju vrtnu sadnju; sadnice tikvice, rajčice i paprike samo 3,99, presadnica salate 6,99, začinsko bilje u lončićima 14,99 ili komplet od šest pakiranja za samo 69, 99 zaista su dobra ponuda. Odaberite svoje vrtno bilje na stranicama 4. – 7. novog Baumax kataloga.

 

„Do trave poput baršuna“ dođite s Baumax katalog ponudom vrtnog alata i oruđa;  MTD kosilica 9.999,00 ili ručna kosilica Gardenica samo 719,00 kuna, sjeme Engleski ljulj 42,99, povoljni ručni posipači,  sredstvo za uklanjanje mahovine, odstranjivač voluharica, lepezaste grablje i još alata neophodnog za lijep i njegovan travnjak pronađite u nastavnim stranicama novog Baumax katalog izdanja.

 

S novim Baumax katalog izdanjem vrtna zabava može početi. Nabavite pravi obiteljski bazen na napuhavanje za 479,00  kuna ili manji za samo 199,00, trampolin i pješčanike za djecu, te tobogan već od 499,00 kuna, a za one malo starije Baumax katalog pripremio je pribor za vrtne kulinarske majstorije. Pogledajte novi Baumax katalog za pregled kompletne ponude.

 

Preporučamo Vam i ostale Baumax kataloge, a sve ostale vijesti vezane uz ovaj prodajni lanac možete pronaći u našoj rubrici Baumax. Usporedite ovu ponudu, pogledajte i druga izdanja u rubrikama Eksterijer  i Vrt.

 

Baumax katalog vrijedi za 2013. godinu. Niska cijena svaki dan – novi Baumax katalog.