Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog rujan

Baumax katalog vrijedi od 03.09. do 30.09.2012

Novi Baumax katalog za rujan 2012. godine donosi vam akcijsku ponudu raznih proizvoda za interijer i eksterijer, uglavnom u svrhu gradnje ili nadogradnje doma.

U nastavku pogledajte kratak presjek sekcija koje ovaj Baumax katalog sadrži:
peći i grijalice, čistači, usisavači, auto prikolice i auto pribor, razni alati i električni generatori, elektro regali, proizvodi za građevinu i gradnju, prozori i vrata od drva ili aluminija, laminati, pločice, kupaonice i kupaonski namještaj, grijanje, boje i lakovi, razne svjetiljke za kućanstvo, razni dekori, oprema za vrt i vrtlarstvo, te sve za fasadu na zadnjoj stranici ovog Baumax kataloga.

Iako same cijene u ovom Baumax katalogu nisu istaknute, svakako ćemo izdvojiti nekoliko po nama zanimljivih proizvoda šire namjene koji bi vam u ovo vrijeme godine mogli biti od koristi. Pogledajte: Peć Filex 2 s uštedom od 35%, akumulator za automobil Munja, 12v/66aH s 35% popusta, Einhel udarna bušilica snage 750w, ormar za lovačko oružje s ključem cijene niže za 35% od redovne, PVC prozori s mat staklom 20% niže cijene, kabina za tuširanje s uštedom od 35%, WC za mačke i akvarijski komplet za dom također 35% niže cijene od redovne, itd.

Osim samih proizvoda ovog Baumax kataloga, najavljeno je ponovno otvorenje poslovnica Baumax Split i Baumax Zadar, u kojima vas u periodu trajanja ovog kataloga, do 30.09. čeka sve za gradnju, stanovanje i vrt.

Svakako zavirite u ovaj Baumax katalog ukoliko ste u potrazi za proizvodima ove namjene!

Ostale Baumax kataloge možete pogledati na linku koji vam donosimo u nastavku: Baumax

Odlučili ste posjetiti Baumax? Radno vrijeme vama najbližeg Baumax centra pogledajte ovdje: Baumax radno vrijeme