Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog prosinac

Baumax katalog vrijedi od 03.12. do 06.01.2012 godine

Baumax katalog prosinac donosi adventski popust za svoje kupce. Naime, Baumax katalog tako je pripremio akciju povodom Božića 2012. te svojim klijentima omogućio povoljniju kupnju.

U katalogu se tako nalaze sniženja na artikle od 15 posto, a akcija će se održati 9. prosinca u Baumax centrima.

Baumax katalog je donio i akciju od 40 posto jeftinije boje za unutarnje zidove te 50 posto popusta na PVC stolariju, točnije ulazna kućna vrata. Baumax je snizio i druge artikle po nevjerojatnim cijenama, a kako bi iskoristili popuste potrebno je samo izrezati kupone iz posljednjeg kataloga.

Lopate za čišćenje snijega također se nalaze na akciji u Baumaxu, a na akciji su i ukrasne božićne kuglice, povodom Božića 2012, koje dolaze u nekoliko boja i varijanti te dimenzija, a tu su i vrhovi za bor te figurice.

Baumax donosi akciju na razne borove za Božić, mogu se naći umjetni pravi, s tim da pravi dolaze u varijanti u kaliću te se mogu presaditi, te dolaze odrezani i to u nekoliko dimenzija.

Baumax katalog donosi i veliki izbor cvijeća, posebno božićnih zvijezda koje možete vidjeti kod nas a što nude drugi pogledajte u rubrici “Namještaj“.