Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog kolovoz

Baumax katalog traje od 06.08. do 02.09. 2012 godine ili do prodaje zaliha

Baumax katalog za kolovoz donosi vam zanimljive proizvode za uređenje interijera i eksterijera po povoljim, akcijskim cijenama uz rasprodaju proizvoda pretežno ljetne namjene.

Kako Baumax slavi 35 godina prisutnosti na tržištu osim brojih pogodnosti pri kupnji pojedini proizvodi u ovom Baumax katalogu sniženi su i do 35%.

9. kolovoza (ovaj četvrtak) u Baumax prodajnim centrima očekuje vas još povoljnija kupnja, tako u periodu od 19:00 sati do 23:00 sata Baumax za vas organizira noćni shopping naziva “Carh And Carry Night” u kojem ostvarujete 15% popusta na kompletnu Baumax ponudu. Ova ponuda vrijedi za nabavku kućnih količina kao i samo za gotovinsko plaćanje.

Osim navedenog Baumax vam nudi i jednu zanimljivu pogodnost ukoliko se odlučite na nabavku roba ove namjene u Baumax centrima. Preciznije, ako u periodu od 14 dana od dana kupnje pronađete u Hrvatskoj, u nekom drugom prodajnom centru, isti proizvod istog proizvođača po nižoj redovnoj cijeni, jednostavno predočite račun u Baumax centrima i biti će vam ponuđen taj proizvod po toj cijeni s dodatnim popustom od 15%. Ova Baumax garancija cijene ne odnosi se na snižene cijene ili vremenski ograničene akcije konkuretskih centara ili za kupnju putem interneta kao i na robu po narudžbi ili popuste na sredstvo plaćanja.

U svakom slučaju, ovaj Baumax katalog ima zanimljivu ponudu i povoljne cijene proizvoda za uređenje doma i okućnice, preporučamo vam, prelistajte ovu Baumax akciju i osvježite svoj životni prostor te podignite kvalitetu života kako sebi tako i svojim ukućanima.

Ostale Baumax kataloge možete pogledati na linku koji vam donosimo u nastavku: Baumax katalog