Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog

Baumax katalog vrijedi od 15.04. do 05.05.2013 godine

Baumax katalog do 5. 5. – Novi Baumax katalog donosi odličnu ponudu  uz udarne cijene; Einhell električna kosilica  399,00, tuš kabina 1.599,00 kuna, kupaonski set 569,00, vrtna garnitura dva naslonjača, dvosjed i stol za samo 2.999,00 + suncobran gratis i  dnevne ponude: tenda snižena 40 posto, stolna svjetiljka  39 posto, kupaonski ormarić u pola cijene.  Još više povoljne ponude pronađite u novom Baumax katalog izdanju.

 

Stigao je novi Baumax katalog sa bogatom i povoljnom ponudom  Baumax asortimana u kategorijama: cvijeće, vrtni alat i oprema, razni ostali alat, vrtni namještaj, uređenje i rasvjeta vrta, boje i lakovi, pločice, laminat i podne obloge, kupaonski namještaj i oprema, ventilatori i klime te čistilice i regali. Posebno u novom Baumax katalog izdanju preporučamo artikle s oznakom „udarna cijena“ te dnevne akcije istaknute na posljednjoj strani Baumax katalog.

 

Za Vas smo izdvojili samo dio atraktivne ponude: iz asortimana cvijeća Baumax katalog nudi Vam maćuhice u lončiću samo 2,99 i razno cvatuće bilje u većim loncima već od 9,99,  preko 20 posto snižene pelargonije , karanfile i ruže te povoljne cijene svih ostalih sadnica cvijeća i zelenila, zemlje za cvijeće, sredstava za zaštitu i sličnog asortimana.

 

Iz ponude vrtnog namještaja novog Baumax katalog izdanja izdvamamo vrtnu garnituru od ratana Nina s dva naslonjača, dvosjedom i stolom za samo 2.999,00 uz koju dobivate suncobran gratis. Preporučamo i podne pločice od finog kamena već od 39,99 i povoljne cijene dekorativnog  kamena, travnih opločnika, prirodnog kamena, solarnih vrtnih svjetiljki,  stropnih svjetiljki te  rolo od bambusa po udarnoj cijeni od 34,99, samo u Baumax katalog novom izdanju.

 

Baumax katalog daruje Vam i 20 posto popusta na odabrane Fiskars alate te gratis radnu pregaču uz kupnju Fiskars reznih alata, Einhell električna kosilica dostupna je po udarnoj cijeni od  399,00 a MD benzinska kosilica snižena je za sto kuna. u Baumax katalog pogledajte i bogatu ponudu benzinskih ili električnih lančanih motornih pila,  škara za živicu, kompostera, trimera i ostalog vrtnog alata i mehanizacije.

 

30 posto snižena je tuš kabina koja sada stoji samo 1.599,00 kuna, a kupaonski set   s umivaonikom i ogledalom samo 569,00 kuna. Kupaonski ormar Laura dostupan je u dnevnoj punudi u pola cijene.

 

U novom Baumax katalogu pronaći ćete i bogatu ponudu Velux krovnih prozora, Roro i Soldux vanjskih i sobnih vrata i prozora, visokotlačnih čistilica, mokro-suhih usisavača, 20 posto snižene dječje šatore i pješčanike, lazuru za zaštitu drva 10 litara za   69,99 te 40 posto sniženu  tendu. Za kompletnu ponudu pogledajte novi Baumax katalog do 5. 5.

 

Pogledajte i ostale Baumax kataloge te zavirite u našu rubriku Baumax za još povoljne ponude.

Ostalu sličnu ponudu možete potražiti u našim rubrikama Eksterijer i Vrt.

 

Samo najbolja ponuda uz udarne cijene – novi Baumax katalog.

 

 

,

 

,