Bauhaus Zadar

Bauhaus Zadar

Bauhaus Zadar, Ulica Akcije Maslenica 6, Zadar

Bauhaus Zadar otvorenje 30.08.2013 godine u 8:00 sati

Bauhaus Zadar, novi prodajni centar tvrtke Bauhaus počinje s radom. Na dan 30.08.2013 godine u 8:00 sati otvara se Bauhaus Zadar poslovnica na adresi Ulica Akcije Maslenica 6, Zadar.

U ponudi novog prodajnog centra moći ćete pronaći već poznate proizvode iz Bauhaus prodajnog asortimana koji uključuju razne proizvode za opremanje vrta i doma, gradnju i opremanje interijera i eksterijera te brojne dodatne usluge koje Bauhaus standardno nudi u ostalim svojim prodajnim centrima, kao Drive-in Arenu, fleksibilne uvjete plaćanja, usluge montaže, savjetovanja i slično.

Zanimljivo je da je novi Bauhaus Zadar centar moderan objekt Klase “A” koji troši do deset puta manje energije od prosječne zgrade u Hrvatskoj.

Povodom samog otvorenja sve kupce i posjetitelje očekuju razne pogodnosti i zanimljivosti. Tako na dan otvorenja Bauhaus Zadar prodajnog centra svim kupcima ova tvrtka poklanja sjenilo za auto.

Posjetitelji, pripremite svoje karijole! Na dan otvorenja Bauhaus Zadar organizirao je za vas odličnu nagradnu igru. Na parkiralištu novog prodajnog centra od 06:00 sati do 07:00 sati dijeliti će se nagradni kuponi, a od 07:00 sati do 08:00 sati održati će se izvlačenje dobitnika. Dvadeset dobitnika moći će napuniti svoju karijolu proizvodima iz Bauhaus Zadar ponude u vrijednosti do čak 7.000kn.

Nagradna igra je organizirana uz napomenu da sudjelovati mogu osobe koje su napunile 18 godine, osim Bauhaus Zadar zaposlenika i članova njihove uže obitelji.

Pratite naše buduće objave vezane za otvorenje novog Bauhaus Zadar prodajnog centra u kojima vam donosimo više informacija o samoj ponudi ovog centra.

Ukoliko ste u blizini Zadra svakako posjetite novi centar na dan otvorenja, 30. kolovoza 2013 godine od 8:00 sati!

Aktualne Bauhaus kataloge akcija pogledajte u našoj rubrici: Bauhaus katalog, a sve objave o ovoj tvrtci u rubrici Bauhaus Hrvatska.