Bauhaus katalog

Bauhaus katalog

Bauhaus katalog ožujak

Bauhaus katalog ožujak vrijedi od 08.03. do 04.2013.

Baumax katalog nova akcija za ožujak. Čim ova popularna tvrtka izda novi Bauhaus katalog, odmah privuče pozornost atraktivnim proizvodima koji se savršeno uklapaju u vremensko razdoblje u kojem je Bauhaus katalog izdan. Tako ovaj Bauhaus katalog u ožujku u prvom planu donosi super proizvode za uređenje vrta i okućnice koji svi više ili manje trebamo bez obzira da li ste vlasnik malog komadića prirode ili imate veliku parcelu. Pod ‘super’ mislimo na odlično izbalansiranu cijenu i bezkompromisnu kvalitetu proizvoda koji su napravljeni da traju.

Pogledajte koje proizvode izdvajamo za vas iz ovog posljednjeg Bauhaus kataloga za tekući mjesec.

– Benzinska kopačica HURRICANE
za površine do 600 m2, radna širina 38 cm, motor: 4 – taktni, 120 cm3, snaga 2,9 kW / 3,9 KS, 4. Struki noževi, maksimalna radna dubina 20cm, težina 31kg, crvena ili žuta, dostupno do isteka zaliha

– Zemlja za cvijeće 40l
– Jezgričavo voće, sadnice
– Bobičasto voće, sadnice
– Koštuničavo voće, sadnice
– Sadnice jabuke, kruške, dunje od 24,90kn
– Sadnice aronija, maline, borovnice, brusnice, kupine od 26,90kn
– Sadnice višnje, trešnje, marelice, šljive, breskve, nektarine od 34,90kn
– Razno vanjsko ukrasno grmlje
– Sadnica Jorgovana
– Begonije, 3 komada u paketu po cijeni od 24,90kn
– Maćuhice razne boje 2,90kn
– Mlade presadnice bez cvijeta 16,90kn
– Sadnice ruža
– Razni mirisni cvjetovi

…i ostali atraktivni proizvodi koji će vaš vrt pretvoriti u priču iz bajke. Pogledajte više u Bauhaus katalogu.

Ne zaboravite Bauhaus vam daje garanciju niskih cijena. To podrazumjeva da ukoliko unutar 14 dana od kupnje Bauhaus proizvoda pronađete isti proizvod po nižoj redovnoj cijeni u nekom drugom prodajnom centru, Bauhaus vam nudi isti proizvod po toj nižoj cijeni uz dodatnih 12% popusta. Ukoliko samo primijetite da je redovna cijena Bauhaus proizvoda negdje drugdje niža, upozorite ih i ponuditi će Vam taj proizvod po 12% nižoj cijeni. Bauhaus će cijene u oba slučaja smanjiti za 12% od cijene koju ste pronašl u konkurentskoj kući! Uz uvjet: Jamstvo od 12% ne odnosi se na popuste na vrstu plaćanja kao i internetske ponude.

Svakako posjetite Bauhaus prodajne centre diljem Hrvatske, jer sada je odlično vrijeme za urediti vrt i okućnicu, učinite to za vrijeme trajanja ovog Bauhaus kataloga ili do 4. travnja i ostvarite akcijske cijene izabranih proizvoda!

Ostale Bauhaus kataloge akcija, prelistajte u rubrici: Bauhaus katalog. Sve objave o ovoj tvrtci pratite u matičnoj rubrici na ovom mjestu: Bauhaus.

Prelistajte ovaj Bauhaus katalog i sretno s uređenjem vrta!