Bauhaus katalog Buzin

Bauhaus katalog Buzin

Bauhaus katalog Buzin

Bauhaus katalog Buzin vrijedi od 21.03. do 01.04.2016.

Boso katalog – Posebno izdanje za novootvoreni Bauhaus prodajni centar u Buzinu. Prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte posebno povoljno u novom Bauhaus centru. Ponuda vrijedi od 21. ožujka do 1. travnja 2016. godine.

21. ožujka 2016.  godine Bauhaus otvarasvoj osmi prodajni centar u Hrvatskoj. Novi Bauhaus u Buzinu prostire se na oko  18.900 kvadratnih metara prodajnog prostora, a nalazi se na adresi Buzinski Krči 2. Novi se centar sastoji od niza specijaliziranih odjela te uz bogat asortiman, koji uključuje i “Svijet kupaonica” i “Vrtnu oazu”,  pruža i razne pogodnosti kao što su usluge  i montaže.

U novom Bauhaus prodajnom centru moći ćete koristiti i neke novitete, koji do sada nisu bili zastupljeni u ostalim prodajnim centrima u Zagrebu, kad je riječ o uslugama. Ovaj će centar tako imati odjel profi sredstava za čišćenje: Pro Clean Professional, zatim Profil Express, za usluge rezanja profila i cijevi crne i obojene metalurgije po mjeri te usluga prodaje šljunka i pijeska u rinfuzi na odjelu Drive-In Arena.

Prelistajte cijeli Bauhaus katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom novog Bauhaus centra u Buzinu. Pratite i druge aktualne objave u našoj rubrici Bauhaus katalog i budite u tijeku sa svim novostima iz ovog prodajnog lanca. Za još više izbora potražite na našim stranicama i ostale kataloge iz naših rubrika  EksterijerInterijer,  Vrt ili  Tehnika.

Bauhaus katalog vrijedi od 21. ožujka do 1. travnja 2016. godine.