Bat katalog

Bat katalog

Bat katalog svibanj

Bat katalog svibanj vrijedi do isteka zaliha

BAT katalog – Novo izdanje kataloga BAT prodajnog centra, akcijske cijene vrtne opreme i mehanizacije, klima uređaji, oprema za piknik i najveći izbor lovne i ribolovne opreme u Hrvatskoj. Pogledajte novi BAT katalog.

 

Novi BAT katalog predstavlja Vam najbolju aktualnu ponudu BAT prodajnih centara.   Pogledajte novi BAT katalog i do kupujte uz značajnu uštedu artikle iz kompletnog BAT asortimana; vrtni namještaj i opremu, program kamina i roštilja, bazene, dječje igračke i ostalu opremu za zabavu na otvorenom, opremu za kućne ljubimce, klima uređaje i opremu za lov i ribolov, koju BAT katalog posebno ističe.

 

Birajte kamin prema svojim afinitetima – BGM kamini obloženi bunjicom već od 2.999,00 kuna, šamotni u rustikalnom stilu sa starom ciglom već od 5.659,00 il s rostfrei rešetkom i šamotnim ložištem za 3,469,00 i posebno povoljan kamin s lapor kapom za samo 599,00 kuna, sve to i još mnogo više očekuje Vas u novom BAT katalog izdanju. Prelistajte BAT katalog i provjerite odličnu i bogatu ponudu kamina u širokom rasponu cijena, kao i roštilja, kotlića, peka, kocki za potpalu i svega ostalog što Vam treba za vrtne kulinarske uživancije.

 

U novom BAT katalog izdanju pronaći ćete i ponešto povoljne vrtne mehanizacije: Primax benzinska kosilica za 969,00 ili benzinski trimer za 555,00 naša su preporuka. Ne propustite odličnu ponudu lovne i ribolovne opreme na stranici 8 novog BAT kataloga; upravo je ovo dio asortimana kojega BAT prodajni centar posebno ističe, kao najbolju ponudu u zemlji.

 

U vrućim ljetnim danima koji dolaze klima uređaj mogao bi biti vrlo koristan artikl, pronađite ih u novom BAT katalog izdanju već od 2.156,00 kuna, a uz kupnju vrhunskog Samsung klima uređaja za 3.154,00 kune na poklon dobivate usisavač istog proizvođača, vrijedan 500,00 kuna, samo uz novi BAT katalog.

 

 

Razveselite sebe i svoje klince nekim od povoljnih BAT katalog artikala za zabavu u vrtu i na pikniku, odaberite neki od povoljnih bazena, čamaca i malih dječjih brodića, ali i vrtne garniture, setove posuđa, termo posude i torbe i još mnogo korisnih stvarčica.

 

Na posljednjoj strani BAT katalog novog izdanja pronaći ćete odličnu ponudu opreme za vašeg kućnog ljubimca. Ističemo vodilice već od 34,90, ovratnike za pse već od 14,90, posude za hranjenje od 6,99 I 125 gr hrane za pse za samo 9,90 kom.

 

Prelistajte novi BAT katalog ali i ostale objave u rubrici BAT prodajni centar. Želite li usporediti ponudu BAT katalog s drugima, odaberite još neki od kataloga iz rubrike Eksterijer, Vrt ili Kućni ljubimci.

 

Osvježite se uz artikle za ljetnu razonodu uz novi Bat katalog.