Baby Center katalog

Baby Center katalog

Baby Center katalog prosinac

Baby Center katalog vrijedi od 29.11. do 31.12.2012 godine

Baby Center katalog prosinac donosi sniženja na brojne igračke za klince povodom nadolazećih blagdana. Baby Center snizio je dječji bager na kojem klinci sjede, voze se i igraju, a on košta samo 349 kuna.

Na akciji za djecu artikli dolaze sniženi od 15 do 30 posto u City Center One pa požurite kako biste na vrijeme kupili poklone! Valja istaknuti kako su snižene brojne igračke od onih za male bebe do školaraca. Tu su i didaktičke igračke te glazbene igračke poput klavijatura i mikrofona koji koštaju 159 kuna u Baby Center katalogu.

Posebna ponuda dolazi i na dječje kuhinje koje koštaju samo 269 kuna, a tu su i kućice za igračke. Baby Center snizio jr i kolica lutke kao i beba lutke koje sad koštaju 199 kuna.

Posebna ponuda dolazi i na vatrogasni kamion koji košta 249 kuna, a u posebnoj ponudi Baby Centera dolaze i svima omiljene Lego kockice.

Valja istaknuti kako su u Baby Centeru Lego kockice već na akciji do 269 kuna, a dolaze u nekoliko varijanti. Što još nudi Baby Center katalog pogledajte kod nas a ako Vas zanima nešto drugo ponudu možete pogledati i u rubrici “Za djecu“.