Baby Center katalog

Baby Center katalog

Baby Center katalog

Baby Center katalog Igračke 2014 vrijedi do isteka zaliha

Novi Baby Center katalog – Posebno izdanje s ponudom igračaka – igračke  za vrt, dvorište ili park – sve za najzabavnije trenutke na otvorenom za Vaše klince ovoga proljeća, zavirite na stranice novog Baby Center kataloga i upoznajte se s ponudom. Katalog vrijedi sve do isteka zaliha.

Bicikla, tricikla i guralice, tobogani, ljuljačke, vrtne kućice, pješćanici, dječja vozila, trampolini, stolići i stolice za piknik – sve to nalazi se u Baby Center ponudi igračaka za proljeće. Prelistajte Baby Center katalog i uvjerite se u dobru ponudu.

Izdvajamo neke od najatraktivnijih artikala: pješćanici u obliku raznih životinja,  drveni pravokutni pješćanik, pješćanik sa suncobranom ili složivi “Složi i igraj se”, tobogan dinosaur, slonić ili delfin, mali sklopivi tobogani, ljuljačka pužić, ljuljačka Hello Kitty,  ljuljačka daska, krug ili ljuljačka s trapezom, jednostruke, dvostruke i trostruke metalne ljuljačke, trampolin s mrežom – novi Baby Center katalog nudi Vam zaista bogatu ponudu igračaka za proljetnu zabavu na otvorenom. 

Prelistajte cijeli katalog i odaberite igračke koje će Vaši klinci obožavati i uz koje će razvijati navike igranja na svježem zraku, navike fizičke aktivnosti te razvijati motoričke sposobnosti. Svu ostalu dječju opremu koju nudu Baby Center potražite u našoj rubrici Baby Center katalog.   Pratite i ostale kataloge iz naše rubrike Za djecu za još više dobrih ponuda igračaka, dječje i baby odjeće, kozmetike i ostalog dječjeg asortimana. 

Cijene igračaka iz kataloga dostupne su u Baby Center web shopu, a ponuda se razlikuje po pojedinim prodajnim centrima. Novi Baby Center katalog vrijedi  sve do isteka zaliha.