Bhyper katalog

Bhyper katalog

B-Hyper katalog travanj

B-Hyper katalog vrijedi od 04.04. do 17.04.2013 godine

B-Hyper katalog

B-Hyper katalog donosi Vam  proljetnu ponudu opreme za radove i uživanje na otvorenom,  uz tradicionalno povoljnu ponudu prehrane; u novom B-Hyper katalog izdanju pronađite 30 posto jeftinja gotova jela, 25 posto snižene suhomesnate proizvode, popust od 30 posto  na jabuke i čak 52 posto na Stark kolačiće!

 

B-Hyper katalog predstavlja Vam odličnu ponudu vrtnog namještaja, alata, sadnica, sredstava za zaštitu i prehranu bilja, cvijetnih lončića i ostale opreme za proljetnu obnovu Vašeg vrta. Uživajte u svom uređenom vrtu uz vrtne garniture snižene i do 30%. Vrtnu ležaljku od umjetnog materijala u B-Hyper katalog proljetnom izdanju možete pronaći za samo 299,99 kuna.

 

Da bi i Vaši klinci uživali ovog proljeća, B-Hyper katalog donosi Vam akcijske cijene bicikla, rola, teniskih reketa, romobila i zaštitne opreme. Izdvajamo role za 179,00 kuna ili šator za igru od samo 89,00 kuna.

 

S odjela prehrane u B-Hyper katalog izdanju izdvajamo akcijske cijene mljiečnih proizvoda i to Zdenka topljenog sira, sira Edamer, svježeg sira Bohnec, Vindija mlijeka i fermentiranog napitka Fortia ili tekućeg jogurta  Zelene doline.

 

Jabuke su snižene 30 posto na 6,99 kuna, koliko koštaju i gljive bukovače, a cvjetača po 27 posto nižoj cijeni stoji 7,99. Voćni napitci sniženi su do 19 posto, a Pan pivo pakiranje 1 litra jefttinije je za 20 posto. B-Hyper katalog predstavlja Vam i akciju na slastice, od kojih izdvajamo čak 57 posto sniženu marmeladu Lerum i  52 posto snižene  Stark kolačiće.

 

B-Hyper katalog donosi Vam i izvanrednu ponudu gotovih jela, sada 20 posto jeftinijih te akcijsku ponudu odabranih pekarskih proizvoda i kolača. Krem role kolači sniženi su na samo 2,99 kuna! Odaberite ukusan i jeftin gotovi obrok, od predjela do deserta, iz B-Hyper katalog izdanja za travanj.

 

 

Pogledajte B-Hyper katalog travanj za cjelokupnu ponudu, a zanima li Vas i ostala B-Hyper ponuda potražite i druge B-Hyper katloge na našim stranicama. Za sve vezane objave posjetite B-Hyper rubriku.

 

Tražite li još više slične ponude pregledajte i ostale kataloge iz rubrika Prehrana ili Eksterijer

 

B-Hyper katalog travanj, odlična ponuda opreme za radove i uživanje u vrtu, te veliki izbor akcijskih cijena prehrane; za kompletnu ponudu prelistajte B-Hyper katalog.