Avon katalog Mini

Avon katalog Mini

Avon katalog

Avon katalog Mini vrijedi od 01.05. do 11.06.2013 godine

Avon katalog mini 7/13 – modni detalji Novi Avon katalog sa super ponudom ljetnih modnih detalja: nakit, ručni satovi, sunčane naočale, torbe i torbice, sandale i balerinke, kupaći kostimi, zavodljivo i funkcionalno rublje, vrećice za rublje i sitnice poput okvira za slike, sve u novom Avon katalog 7/13 –  modni detalji.

 

Budite lijepi i primjećeni u svakoj prilici uz Avon katalog. Osim što se brine o  njezi Vašeg tijela, lica, kose i noktiju, nudeći Vam kvalitetne  kozmetičke preparate te vrhunski make up, deo proizvode i parfeme, Avon katalog misli i na sve završne detalje za Vaš savršen izgled; upotpunite svoj stil bogatom kolekcijom Avon nakita, odaberite živahne ljetne boje narukvica, naušnica i ogrlica već od 69,00 kuna po komadu, decentnu klasiku već od 55,00 kuna ili nakit s orijentalnim štihom također od 69,00 kuna.

 

Kombinirajte odabrani nakit s modnim torbama od imitacije kože već od 145,00 kuna, a za plažu odaberite transparetnu torbu za 89,00 ili mali model za odličnih 35,00 kuna. Set za plažu koji uključuje veliku i malu torbu za plažu i koji vrijedi 135,00 kuna možete uz novi Avon katalog imati za samo 105,00 kuna.

 

Novi Avon katalog donosi i veliki izbor sunčanih naočala raznih stilova i boja okvira već od 75,00 kuna, sandale za 135,00, udobne balerinke za samo 79,00 kuna i još mnogo toga.

 

Prelistajte novi mini Avon katalog 7/13 sa punih 28 stranica fantastične ponude Avon modnih detalja i zablistajte ovo ljeto, i sve to po povoljnim cijenama. Za ponudu ostalog Avon asortimana odaberite aktualne kataloge u rubrici Avon katalog. Želite li pogledati još koji katalog sa sličnom ponudom, pratite Avon s nama.

 

Pregršt modnih detalja za ljetne dane koji dolaze – novi mini Avon katalog.