Avon katalog 3

Avon katalog 3/2013

Avon katalog 3/2013 vrijedi od 06.02. do 26.02.2013 godine

Odličan Avon katalog s velikom ponudom parfema i ostalih kozmetičkih proizvoda za sve žene koje drže do sebe, obavezno prelistajte!
Avon katalog koji vrijedi do 26 veljače u ponudi donosi sjajne kozmetičke proizvode. Tu u Avon katalogu povodom Valentinova nalaze se odlična izdanja parfema.

Pod nazivom ‘Sve što žene žele’, Avon katalog donosi osim parfema i odlični make up. Naravno tu je i odlična ponuda Avon nakita i zbog toga sve ovo je definitivno naš katalog mjeseca!

Parfem Sensuelle u Avon katalogu sad košta 139 kuna, a tu je i senzualni ruž za usne koji bi svaka žena poželjela na svojim ustima te je riječ o Perfect Kiss ružu koji košta samo 45 kuna!

Sjajna je ponuda i Avon kataloga na ženske torbe koje koštaju već od 139 kuna i dolaze u bež boji!

Ovaj Avon katalog pobrinuo se i njegu kose svake žene pa je tu pakung po cijeni od samo 29 kuna, a može se iskoristiti za nekoliko pranja!

Od make upa Avon katalog je donio i maskare za čak 87 posto dulje trepavice! Tako ove maskare koštaju samo 43 kune što je sjajna ponuda!

Što još ima u Avon katalogu za proljeće pogledajte kod nas a ako vas zanima ponuda drugih kozmetičkih brendova pogledajte u rubrici ‘Kozmetika‘.