Avon katalog

Avon katalog

Avon katalog 17

Avon katalog 17 vrijedi od 28.11. do 27.12.2012 godine

Božićni Avon katalog s prigodnim proizvodima za božićne i novogodišnje blagdane.

Avon katalog u svom izdanju za kraj studenog i prosinac donosi bogatu ponudu proizvoda za njegu kože i kose. Avon katalog u svojoj ponudi donosi i izvrsne poklone za nadolazeće blagdane.

Avon katalog tako je pripremio poklon pakete nakita za samo 57 kuna koji dolaze sa prekrasnim ljubičastim cirkonima.

Avon katalog pripremio je i bogatu ponudu parfema pa je tako voćni miris parfema Celebre na akciji samo 79 kuna, a tu su i brojni drugi proizvodi.

Avon katalog donosi i sofisticirani miri parfema Little black dress koji je već godinama apsolutni hit među parfemima jer svojim decentnim notama oduševljava žene, a privlači i muškarce. Parfem zajedno s dezodoransom i stickom košta samo 139 kuna.

Avon katalog pripremio je i ponudu muških parfema idealnih za frajere i za poklone za Božić. Avon katalog tako je parfem Black Suede Touch donio na akciji po 139 kuna, a uz njega dolaze još neki proizvodi za njegu.

Avon katalog pripremio je još neke zanimljive ponude i poklone povodom nadolazećih blagdana koje možete vidjeti kod nas u katalogu, a što nude drugi popularni brendovi možete vidjeti i u drugim rubrikama poput “Odjeća“.