Avon katalog Mini 17

Avon katalog Mini 17

Avon katalog Mini

Avon katalog 17 Mini vrijedi od 27.11. do 20.12.2013 godine

Novi Avon katalog Mini donosi Vam odličan izbor za blagdanske poklone; razveselite dragu osobu ili poklonite sebi nakit, modne dodatke, zavodljivo donje rublje ili neki od drugih artikala iz novog Avon katalog izdanja. Prelistajte i pronađite svoj poklon u zadnji tren.

Uz vrhunsku kozmetiku Avon asortiman uključuje i i ponudu modnih dodataka, ali i drugih interesantnih proizvoda idealnih za savršen blagdanski poklon. Pogledajte novosti iz Avona – Jade Hollywood set za pundžu (češalj, svjetlucava trka za kosu, prsten, ukosnice, elastična gumica za kosu)  ili Jade Red Carpet set za rep (češalj, elastična gumica s ukrasom, elastična gumica, ukosnice, češalj sa spužvastom podlogom) za samo 95,00 kuna. 

Dodaci za dekolte u tri boje za 59,00, čipkasti body steznik za vitku liniju za 185,00, steznik – tajice za oblikovanje i podizanje stražnjice te tanji i čvršći izgled nogu, za 165,00 kuna, pismo torbica za 99,00, svjetlucava marama za 69,00, ženski i muški nakit već od 55,00 kuna također su dio ove specijalne božićne Avon katalog ponude.

Avon katalog nudi Vam i originalne ukrase za božićnu jelku i  razne sitnice koje će odlično poslužiti za last minute poklone.

Prelistajte novi Avon katalog i odaberite svoj last minute poklon. Pratite Avon katalog s nama i dalje i birajte  ljepotu i njegu po akcijskim cijenama. a za sve ostale ponude kozmetike i mirisa potražite i druge kataloge iz naše rubrike Kozmetika 

Tražite li još više ideja za božićne poklone, preporučamo Vam i druge kataloge iz naše rubrike Božić 2013.

Avon katalog Božić mini vrijedi od 27. studenog do 20. prosinca 2013. godine.