Avon katalog

Avon katalog

Avon katalog 11

Avon katalog vrijedi od 24.07. do 13.08.2013 godine

Avon katalog 11/2013 – Akcijska ponuda za ljeto 2013. godine, rasprodaja “u zadnji čas” – prilika za uštedu od čak 65 posto na kvalitetnu dekorativnu kozmetiku, makeup, njegujuću kozmetiku za lice i tijelo te odlične ljetne mirise. Nikako ne propustite novi Avon katalog 11/2013.

 

Odlične prilike za kupnju osvježavajućih ljetnih muških i ženskih mirisa iz novog Avon katalog izdanja: 45 posto popusta na odlični Far Away miris – dostupan  za samo 45,00 kuna, jednako kao i ženski Perceive Dew ili muški Blue. Uz 45 poso posto popusta Avon katalog Vam nudi i Little Red Dress, Infinite Seduction i Eternal Magic parfeme. Kupujte velika pakiranja po malim cijenama – uz 4o posto nabavite Senses mirise,  a muške deo  sprejeve već od 19,00 kuna. Prelistajte Avon katalog za kompletnu ponudu povoljnih mirisa.

 Avon katalog donosi Vam i odličnu ponudu Planet Spa proizvoda za opuštanje i njegu kože u ljetnim mjesecima uz uštedu i do 65 posto:  Kupite bilo koja 2 Planet Spa Bali  proizvoda za 79,00 kuna ili nabavite ili pojedinačne Planet Spa Bali preparate – maslac za tijelo, piling za tijelo ili  masku za lice Planet spa Bali preparati po sniženim cijenama. Pogledajte kompletnu Avon katalog ponudu super Planet Spa prozivoda iz linija Bali,  Heavenly Hidratation (već od 55,00 kuna),  turska kupelj ii Blissfully Nourishing liniju.

Iskoristite i odlične ponude multipakiranja iz novog Avon katalog izdanja: set od tri dijela – miris, krema za tijelo i gel za tuširanje nabavite  za nevjerojatnih 49,00 kuna a sve detalje akcije provjerite na stranicama Avon katalog izdanja broj 11/2013.

Iz Avon katalog Odaberite svoju kremu za lice za  samo 19,00 kuna, koliko stoje i proizvodi za njegu protiv mitesera, a uz 35 posto popusta nabavite odličnu  Anew clinical liniju za njegu lica.

Ostvarite popust od 50 posto na lakove za nokte, 55 posto na sjajila za usne, 45 posto na Diamonds olovke za oči, nabavite maskare  već od 19,00, sjenila za 59,00, ruževi za 25, a Avon Calming effects na rasprodaji nabavitte za za samo 39,00 kuna uz poklon uzorak mirisa.

Pogledajte kompletnu ponudu ljetne rasprodaje, prelistajte cijeli Avon katalog. Pratite sva redovna izdanja u našoj rubrici Avon katalog, a za još više ponude zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite još neki od aktualnih kataloga.