Avenue Mall Zagreb popusti

Avenue Mall Zagreb popusti

Avenue Mall Zagreb

Avenue Mall Zagreb popusti vrijede do isteka zaliha

Avenue Mall letak s pregledom super popusta na asortiman školskog pribora i opreme i svega ostalog što bi Vašim školarcima uskoro moglo zatrebati – pogledajte ponudu i saznajte u kojim trgovinama i na koji asortiman možete ostvariti popuste – pratite kataloge i štedite svoj novac. Avenue Mall letak s popustima sadrži ponudu koja je aktualna sve do prodaje zaliha.

 

Iskoristite priliku, ostvarite brojne popuste i pogodnosti koje su brojne prodavaonice u  Avenue Mall shopping centru pripremile za Vas i Vaše   školarce. Školske torbe, pernice, bilježnice, pribor za pisanje i crtanje, sportska oprema,   i ostali  prigodni asortiman  na popustu i do 40 posto, pogledajte Avenue Mall letak i odaberite. Ponuda se odnosi na Avenue Mall shopping centar Zagreb.

 

40 posto popusta na sve pune i prazne pernice, 40 posto popusta na kompletan školski asortiman u Cmoku, 50 posto na sav školski pribor u Funky Fish, happy hour od 30. 08. do 1. 09. u Sport Vision, 30 posto na pernice, ruksake i torbe iz prošlogodišnjih zaliha u odabranim trgovinama – sve to dio je super ponude Avenue Mall letka s popustima.

20 posto popusta na novu kolekciju u Sportivi, Terranova “back to school” promocija, akcija 10 posto na drugi i 20 posto na još jedan artikl u Bati, komplet tenisice + trenirka + ruksak za 599,00 kuna u Top Sportu, 31. 08. “Happy Day” u Konzumu – popis popusta i akcija zaista je podugačak. Pogledajte sve popuste u Avenue Mall letku i uštedite.

 

Pratite Avenue Mall s nama i na vrijeme saznajte za sva sniženja i popuste u ovom shopping centru, a zanima li Vas ponuda školskog asortimana i drugih trgovina, zavirite u naše rubrike Škola 2013 i Za djecu i odaberite još neki od aktualnih kataloga.