Avenue mall magazin

Avenue mall magazin

Avenue Mall magazin Proljeće 2014

Novi Avenue Mall magazin Proljeće – novo izdanje časopisa trgovačkog centra Avenue Mall, za  proljeće 2014 godine – pregled najatraktivnijih ponuda iz Avenue Mall shopping centra, modni savjeti za Vaš novi proljetni look, nove kolekcije i akcijske ponude, modni, kozmetički i make up savjeti i prilika koja se ne propušta – kuponi s popustima do 50 posto! Zavirite na stranice novog Avenue Mall časopisa i otkrijte sve novosti za ovo proljeće.

Ne propustite odličnu ponudu i uštedite i do 50 posto uz Avenue Mall magazin. Kupon za 20 posto popusta u Denis prodavaonici dječjeg asortimana, 15 posto u Denimu, 30 posto u Galileo store, 100,00 kuna popusta za Urban Spa, 200,00 kuna u Se Mark trgovini tehničke robe, kupon za poklon uz kupovinu Nuxe proizvoda u Farmacia specijaliziranoj trgovini, 25 posto na odabrane brandove u DM-u, 10 posto na dio asortimana zdrave hrane, 10 posto u Oneillu te u Posteljina.hr  – prelistajte novi Avenue Mall magazin, provjerite sve mogućnosti uštede i iskoristite svoje kupone.

Pogledajte i nove ponude svih navedenih trgovina, kao i preporuke iz Algoritam knjižara i Cinestara,  otkrijte sve proljetne novosti u Avenue Mallu i pripremite se za kvalitetan shopping. Uz modne savjete Avenue Mall Vam donosi i prijedloge za proljetno osvježenje Vašeg interijera, kao i mali podsjetnik za zdrav i aktivan život.

Zavirite na stranice novog Avenue Mall magazina, zabavite se i informirajte i uštedite.  Sve Avenue Mall novosti redovno možete pratiti na našim stranicama, a za još više dobrih  shopping savjeta potražite i druge časopise i ostale novosti iz  svih trgovačkih centara.