Avenue Mall magazin

Avenue Mall magazin

Avenue Mall

Avenue Mall magazin Božić, vrijedi za prosinac 2013 godine

Avenue Mall magazin posebno božićno izdanje – pregled  najnovijih trendova iz svijeta mode, kozmetike i uređenja interijera, prijedlozi za poklone, sniženja i kuponi za popuste u Avenue Mall trgovinama, make up i style savjeti, ekskluzivni intervju s Tamarom Loos – prelistajte novi Avenue Mall magazin i uživajte u božićnoj čaroliji.

Avenue Mall časopis ovoga mjeseca donosi: Avenue Kids – ispunite svaku dječju božićnu želju uz odličnu ponudu igračaka i odjeće iz Avenue Mall trgovinama, pogledajtet prijedloge na stranicama Avenue Mall magazina i iskoristite kupon za 15 posto popusta na dječji asortiman  u Lindexu.

 Avenue Trend – mala crna haljina – Glamour male crne haljine – zavodljive tkanine ukrašene perjem ili optočene zlatnim nitima upotpunite zavodljivim  ženstvenim  čipkastim donjim  rubljem, mrežastim Zara štiklama,  krznenim šalom i luksuznim nakitom. Uz senzualni make up i neziostavni miris i slavlje može početi.

 Avenue  Shopping u ovom broju Avenue Mall magazina donosi prijedloge za savršen poklon za nju i njega a u rubrici Avenue Casual  upoznajte sva lica muškog sakoa,. Ustalnoj rubrici Avenue Beauty – Lucija Juroš Vas savjetuje za najbolji svečani make up, a u rubrici  Avenue dom uživajte u blagdanski dekoriranom interijeru i  božićnom  stolu.

50 posto popusta na plaćanje gotovinom u Galileo dućanu, 15 posto popusta na Lindex dječji asortiman, kuponi za 60 i 85 kuna popusta u Urban Spa, 30 posto popusta na cjelokupni asortiman u Moje Cipele dućanu,  u Kruna Mode 20 posto na casual kolekciju   i 15 posto na ski kolekciju – neki su od primamljivih Avenue Mall magazin poklona.

Prelistajte cjieli Avenue Mall magazin i pripemite se za blagdane. Pratite i dalje našu rubriku Avenue Mall za sve novosti iz ovog trgovačkog centra, a još više dobrih blagdanskih ideja potražite u našoj rubrici Božić 2013.